free statistics Persconferentie Corona Nederland 13 Oktober Skip to main content

Persconferentie Corona Nederland 13 Oktober

Het kabinet zal niet vrezen om begin volgende week extra coronamaatregelen over Nederland. 09 oktober 2020 1151 Rutte en De Jonge tijdens een eerdere persconferentie.


Dhtng1tdzlvwzm

Dit was het belangrijkste nieuws van zaterdag 10 oktober.

Persconferentie corona nederland 13 oktober. Advertentie wordt geladen Nieuwe maatregelen De maatregelen gaan pijn doen maar het is de enige. Op dinsdag 13 oktober waren premier Mark Rutte en minister Hugo de Jonge weer op televisie. Minister Hugo de Jonge Volksgezondheid geeft dinsdag uitsluitsel of er in Nederland nieuwe coronamaatregelen zullen komen.

13 oktober 2020 1529 door Tom Veenstra Deze is te zien via een livestream van de NOS. Bovendien willen ministers om de versoepeling zacht te laten landen eerder corona-toegangsbewijzen gaan vragen. 13 oktober 2020 0851 Extra Deel dit artikel Premier Mark Rutte en minister Hugo de Jonge geven dinsdagavond een nieuwe persconferentie over het coronavirus.

Garages en fietsenwinkels mogen openblijven voor herstellingen. Na de persconferentie werd ook verduidelijkt dat doe-het-zelfzaken en tuincentra mogen openblijven. Op deze persconferentie zullen de twee bewindslieden duidelijk maken welke nieuwe coronamaatregelen vanaf woensdag gaan gelden voor Nederland ter bestrijding van het coronavirus.

Persconferentie coronavirus 13 oktober in eenvoudige taal. In Nederland zijn zaterdag ruim 6500 besmettingen geregistreerd door het RIVM. Het idee was om bij groepen groter dan 75 mensen te vragen om een bewijs van vaccinatie van genezing of van een negatieve test.

Marcel van Lieshout Serena Frijters en Noël van Bemmel 13 oktober 2020 2002. Volg voor de laatste ontwikkelingen het nieuwe coronablog. Grote kans op extra coronamaatregelen.

Kabinet komt extra maatregelen persconferentie vervroegd. De persconferentie van premier Rutte en minister De Jonge is om 1900 uur live te zien op RTL 4 RTL Z en via de site en app van RTL Nieuws. Het kabinet presenteerde een Routekaart coronamaatregelen waarop staat hoe de komende tijd de verspreiding van het coronavirus beteugeld moet worden.

We gaan naar een gedeeltelijke lockdown vertelt Mark Rutte tijdens de persconferentie van dinsdag 13 oktober. 13 oktober 2020 0831 uur Aangepast 13 oktober 2020 0845 uur Door Redactie. Daarnaast vindt u er de opnames per gemeente en een grafiek met de totale gegevens door te tijd.

Een nieuwe persconferentie over de coronamaatregelen vanavond. Die groepsgrootte wordt naar beneden bijgesteld. Hierin kondigen premier Rutte en minister van Volksgezondheid Hugo de Jonge verdere versoepelingen aan.

Zo mag iedereen vanaf 1 juli 2020 weer gebruik maken van het openbaar vervoer en kunnen alle plekken weer bezet worden in bus trein metro tram of veer. Strengere coronamaatregelen Plan voor vermindering stikstof. Het weekend van de waarheid.

Lees meer informatie over corona in eenvoudige taal. Er komt een evaluatie op 1 december. De scholen zullen ook op 12 en 13 november gesloten.

Vanavond persconferentie over aanscherping coronaregels. Dit is de routekaart waarmee het kabinet de tweede golf wil bedwingen. Het zondagse overleg wordt weer opgepikt nu het aantal.

Door anp 25 oktober 2021 1420. Meer discussie en spanning in kabinet over corona-aanpak 07 oktober 2020 1935 Aangepast. Horeca vrijwel zeker volledig dicht.

Laurens Kok 11 oktober 2020 1333 Premier Mark Rutte arriveert bij het Catshuis voor een informeel overleg over het coronavirus. Let op dit is een oud nieuwsbericht. Het kabinet beraadt zich op aanvullende maatregelen om de oplaaiende uitbraak van het coronavirus een.

Niet-medische contactberoepen denk aan kappers of schoonheidsspecialisten worden verboden. Deze laat momenteel het aantal ziekenhuisopnames per 100000 inwoners zien. Op de onderstaande kaart staan de gevallen van het coronavirus in Nederland vermeld.

De 10000 nieuwe besmettingen die vrijdag werden gemeld door het RIVM zijn er veel te veel zegt premier Rutte vrijdagmiddag tijdens de persconferentie na een extra ministerraad. Nederland weer in gedeeltelijke lockdown Vanaf morgenavond 2200 uur gelden flink strengere maatregelen om de opleving van het coronavirus in te. Dit betekent het voor Amersfoorters.

In dit blog hield NRC op dinsdag 13 oktober het belangrijkste nieuws bij rondom de coronacrisis bij. Vanwege het oplopende aantal coronabesmettingen komt de minister-president met nieuwe en zoals hij zelf zegt harde maatregelen. En minister Carola Schouten komt met.

You need to enable JavaScript to run this app. De Jonge concludeert dat. Op 24 juni 2020 wordt vooralsnog de laatste corona-persconferentie gehouden.


Pin Op Startmakkelijk Nieuws

Comment Policy: Silahkan tuliskan komentar Anda yang sesuai dengan topik postingan halaman ini. Komentar yang berisi tautan tidak akan ditampilkan sebelum disetujui.
Buka Komentar
Tutup Komentar